Lambaliha retseptid

Mooritud lambakoodid 

Toidutare, 7. jaanuar 2008, 20:40
Mooritud lambakoodid varsselleri ja tomatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk lambakoot
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk Varsseller
2 tk Tomat
0.5 sl oliivõli
0.25 oks Tüümian
sool
värskelt jahvatatud must pipar
0.5 sl tomatipasta
1.25 dl lihapuljong

Valmistamine
Loputa lambakoote külma vee all ja tupsuta kuivaks. Koori ja haki küüslauk. Pese ja puhasta varsseller, lõika vars tükkideks. Tee tomatitele ristikujuline sisselõige, kalla üle kuuma veega, "ehmata", koori ja lõika kuubikuteks. Pruunista potis oliivõlis suurel kuumusel lambakoodid. Maitsesta küüslaugu, tüümiani, soola ja pipraga. Lisa seller, tomatid ja tomatipasta ning kalla peale nii palju puljongit, et liha oleks poolenisti vedlikus. Hauta liha kaane all eelsoojendatdu praeahjus 200°C (gaasipliidil 3.-4.jaotus) juures 1,5 tundi. Serveeri risottoga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee