Taimetoidu retseptid

Püreestatud redise kaste 

Toidutare, 22. oktoober 2004, 23:37
Redisepüree on originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

Koostisosad
0.5 kimpu Redis
0.5 sl créme fraiche
0.5 sl lahja kohupiim
sool
Valge pipar

Valmistamine
Puhasta ja pese redised, jäta alles mõni väike leht. Lõika redised neljaks, püreesta mikseriga, pane peenele sõelale ja lase veidi nõrguda. Sega püreesse créme fraiche ja kohupiim. Maitsesta soola ning värskelt jahvatatud valge pipraga. Lõpuks haki peeneks rediselehed ja sega püreesse. Originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee