Porgandi-juustukook
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
100 g küpsetusmargariin
2.5 dl suhkur
300 g Porgand
3 tk kanamuna
3 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulber
2 tl Kaneel (jahvatatud)
25 g *või
1 dl tuhksuhkur
1 tl vanillsuhkur
250 g maitsestamata toorjuust või läbi sõela hõõrutud kodujuust
Valmistamine
Katte valmistamiseks või sulatada ja jahutada. Lisada tuhksuhkur, vanillsuhkur ja toorjuust. Segu panna külmikusse. Porgandid koorida ja riivida peenel riivil. Taina valmistamiseks või vahustada koos suhkruga. Lisada ükshaaval munad, segada ühtlaseks ning lisada riivitud porgandid. Segada jahu, küpsetuspulber ja kaneel. Kuivainete segu lisada tainale ja segada jälle ühtlaseks. Tainas panna umbes 24 cm läbimõõduga koogivormi ning küpsetada 175°C juures ahju alaosas 40 minutit. Veidi jahtunud kook kummutada vormist välja ja lasta jahtuda. Jahtunud koogile määrida toorjuustukreem. Enne serveerimist hoida jahedas, et maitsed ühtlustuksid.
Kommentaarid (0)