Lõunasöögi retseptid

Porgandi-juustukook 

Toidutare, 22. oktoober 2004, 22:43
Porgandi-juustukook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g küpsetusmargariin
2.5 dl suhkur
300 g Porgand
3 tk kanamuna
3 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulber
2 tl Kaneel (jahvatatud)
25 g *või
1 dl tuhksuhkur
1 tl vanillsuhkur
250 g maitsestamata toorjuust või läbi sõela hõõrutud kodujuust

Valmistamine
Katte valmistamiseks või sulatada ja jahutada. Lisada tuhksuhkur, vanillsuhkur ja toorjuust. Segu panna külmikusse. Porgandid koorida ja riivida peenel riivil. Taina valmistamiseks või vahustada koos suhkruga. Lisada ükshaaval munad, segada ühtlaseks ning lisada riivitud porgandid. Segada jahu, küpsetuspulber ja kaneel. Kuivainete segu lisada tainale ja segada jälle ühtlaseks. Tainas panna umbes 24 cm läbimõõduga koogivormi ning küpsetada 175°C juures ahju alaosas 40 minutit. Veidi jahtunud kook kummutada vormist välja ja lasta jahtuda. Jahtunud koogile määrida toorjuustukreem. Enne serveerimist hoida jahedas, et maitsed ühtlustuksid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee