Lõunasöögi retseptid

Karrine kõrvitsasalat kana ja krevettidega 

Toidutare, 17. oktoober 2004, 17:09
Marineeritud kõrvitsast salat kanaliha ja krevettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
25 g Krevett
50 g praetud kanaliha
25 g Šampinjonid
50 g magushapult marineeritud kõrvits
25 g tükeldatud ananass
25 g Kurk
37.5 g *majonees
veidi riivitud ingverit
0.25 tl Karri
sool
Must pipar
31.25 g vahustatud vahukoor

Valmistamine
Lõika kanaliha väikesteks kuubikuteks, pane koos krevettidega kaussi. Nõruta kõrvits. Puhasta šampinjonid ja lõika viiludeks. Lõika kurk kuubikuteks. Lisa kõik kompunendid kanalihale ja krevettidele ning sega. Valmista kaste ja vala salatile. Garneeri salati- ja tilliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee