Lõunasöögi retseptid

Ungari kartuliroog 

Toidutare, 14. oktoober 2004, 23:48
Ungari kartuliroog paprika ja tomatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.75 tk Sibul
0.25 tk suur paprika
2 tk mure kartul
0.5 sl õli või margariin
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 tk kana- või aedviljapuljongikuubik
0.5 dl vesi
sool
0.25 ml värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine
Koori ja haki sibulad. Eemalda paprika vars ja seemned ning lõika viljaliha tükkideks. Koori kartulid ja lõika pikisuunas tükkideks. Lase sibul potis või kastrulis kuumas õlis või rasvas keema. Lisa paprikapulber, paprikatükid ja tilgake vett. Lase vesi ära keeda, siis tuleb paprikapulbri peen maitse esile ja imendub sibulatesse. Lisa kartulitükid, purustatud tomatid, puljongikuubik, vesi ja maitseained. Keeda, kuni kartulid tunduvad pehmed ja hakkavad lagunema. Paku kartulirooga küpsetatud liha või vorsti ning rohelise salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee