Küpsetised
14. oktoober 2004, 21:26

Täidetud aedviljapannkoogid

Aedviljatäidisega ahjus üleküpsetatud pannkoogid. Antud kogustest saab 10-12 pannkooki.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
5 dl piim
2 tk kanamuna
1 tl sool
3 dl nisujahu
2 dl riivitud porgamdid
2 tk *porgand
Juurseller
2 tk Sibul
1 tk Kabatshokk
100 g või baklažaan
2 sl õli või margariin
2 küünt Küüslauk
2 dl vesi
1 purk purustatud tomatid
1 tk aedviljapuljongikuubik
2 sl nisujahu
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 ml Tüümian
peale riivjuustu

Valmistamine
Sega kõik taina ained hästi kloppides piima hulka. Lase tainal pool tundi paisuda. Koori juurviljad ja sibulad ning riivi need jämeda riiviga. Lõika aedviljad väikesteks kuubikuteks. Kuumuta suurel pannil õli, lisa peenestatud küüslauguküüned ja sega seal aedvilju, kuni need omandavad pisut värvi. Lisa vesi, tomatid, puljongikuubik, jahu ja maitseained. Keeda umbes 15 minutit. Valmis täidis on paks. Küpseta heal kuumusel 10-12 suurt pannkooki. Pane neile täidist ja keera rulli. Lao pannkoogid kuumakindlale vaagnale, raputa peale riivjuustu ja küpseta üle kuumas ahjus, kuni juust on sulanud.