Hommikusöögi retseptid

Seene-tomatikaste 

Toidutare, 14. oktoober 2004, 19:42
Paku seene-tomatikastet küpsetatud kala-, liha- või vorstiroa juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Puravik
62.5 g või soolaseened
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 sl õli või margariin
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 ml Valge pipar
0.25 ml Tüümian
0.5 sl hapukoor

Valmistamine
Haki puhastatud kivipuravikud või leotatud soolaseened. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta potis rasvaine ja keeda selles seeni, sibulat ja küüslauku niikaua, kuni vedelik on aurustunud. Lisa tükeldatud tomatid ning maitseained. Keeda kastet, kuni see on paks. Lõpuks lisa hapukoor. Paku seene-tomatikastet küpsetatud kala-, liha- või vorstiroa juurde.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee