Seene-tomatikaste
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2.5 dl Puravik
62.5 g või soolaseened
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 sl õli või margariin
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 ml Valge pipar
0.25 ml Tüümian
0.5 sl hapukoor
Valmistamine
Haki puhastatud kivipuravikud või leotatud soolaseened. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta potis rasvaine ja keeda selles seeni, sibulat ja küüslauku niikaua, kuni vedelik on aurustunud. Lisa tükeldatud tomatid ning maitseained. Keeda kastet, kuni see on paks. Lõpuks lisa hapukoor. Paku seene-tomatikastet küpsetatud kala-, liha- või vorstiroa juurde.
Kommentaarid (0)