Lõunasöögi retseptid

Punased seenekotletid 

Toidutare, 11. oktoober 2004, 01:05
Seene-peedikotletid .

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk suur keedetud peet
0.75 tk keedukartul
0.5 tk Sibul
0.5 dl eeltöödeldud seened (kitsemamplid,segaseened, pilvikud, kukeseened)
0.125 dl Riivsai
0.25 dl kohvikoor
0.25 tk kanamuna
Ürdisool
Must pipar
Aed-harakputk
PRAADIMISEKS ÕLI VÕI VÕID

Valmistamine
Riivi või purusta keedetud, jahtunud juurviljad. Hauta hakitud sibulat pannil koos seentega. Pane riivsai kohvikooresse paisuma ja seejärel lisa sellesse seene-sibulasegu, juurvili, muna ning maitseained ja sega ühtlaseks. Prae kotlette pliinipannil. Kotletid maitsevad hästi näiteks kartulipüree ja salatiga. Võid kotlettide juurde segada maitsva kastme jogurtist, hakitud murulaugust, värskest hakitud harakputkest ja kabatšokist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee