Punased seenekotletid
Kogus: ühele
Koostisosad
0.5 tk suur keedetud peet
0.75 tk keedukartul
0.5 tk Sibul
0.5 dl eeltöödeldud seened (kitsemamplid,segaseened, pilvikud, kukeseened)
0.125 dl Riivsai
0.25 dl kohvikoor
0.25 tk kanamuna
Ürdisool
Must pipar
Aed-harakputk
PRAADIMISEKS ÕLI VÕI VÕID
Valmistamine
Riivi või purusta keedetud, jahtunud juurviljad. Hauta hakitud sibulat pannil koos seentega. Pane riivsai kohvikooresse paisuma ja seejärel lisa sellesse seene-sibulasegu, juurvili, muna ning maitseained ja sega ühtlaseks. Prae kotlette pliinipannil. Kotletid maitsevad hästi näiteks kartulipüree ja salatiga. Võid kotlettide juurde segada maitsva kastme jogurtist, hakitud murulaugust, värskest hakitud harakputkest ja kabatšokist.
Kommentaarid (0)