Lõunasöögi retseptid

Maksapanniroog 

Toidutare, 11. oktoober 2004, 00:37
Wok-roog. Maksapanniroog kännumamplite, porru, paprika, selleri ja hiina kapsaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g veisemaks
5 dl Kännumampel
0.125 tk Porrulauk
0.25 tk roheline paprika
0.25 tk punane paprika
0.5 vart Varsseller
Hiina kapsas
0.75 sl õli
0.0625 dl sojakaste
0.125 dl vesi
0.25 sl fariinsuhkur
0.25 dl créme fraiche
0.125 tl Must pipar
0.125 tl Majoraan
Ürdisool

Valmistamine
Eemalda maksalt kile ja lõika nii maks kui ka aedviljad õhukesteks, tuletikusarnasteks ribadeks. Pruunista maks põgusalt kuumas õlis ja tõsta pannilt ära. Pane pannile seened (kasuta ainult kännumamplite kübaraid) ja aedviljaribad, pruunista pisut ning lisa sojakastet, vee ja fariinsuhkrusegu. Lase küpseda umbes 5 minutit. Lisa pannile maks, koor ja maitseained. Keeda mõni minut. Kontrolli maitset, soola juurde ilmselt pole vaja lisada, kuna sojakaste annab paraja soolasuse. Serveeri värvika maksapanniroa juurde keedetud riisi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee