Lõunasöögi retseptid

Suure sirmiku rullid 

Toidutare, 11. oktoober 2004, 00:20
Sirmiku-hakkliharullid toorjuustu-ploomitäidisega. Antud kogusest saab 8 rulli. Sirmikurullid maitsevad koduse kartulipudru ja salatiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu valge leib
1.5 dl vesi või piim
1 sl õli
3 dl peenestatud suured sirmikud
1 tk Sibul
400 g hakkliha
2 tk kanamuna
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Valge pipar
1.5 tl Ürdisool
100 g *toorjuust
0.5 tl Estragon (kuivatatud)
8 tk kuivatatud ploomid

Valmistamine
Murenda kooritud leivaviilud vedeliku sisse ja lase pisut paisuda. Kuumuta pannil õli ning hauta selles tükeldatud seeni ja sibulat. Lisa hulka ülejäänud taignamaterjal ja sega ühtlaseks. Laota taigen niiskele töölauale 35 x 25 cm suuruseks ristkülikuks ning jaga plaat kaheksaks osaks. Pane igale osale pisut toorjuustu, estragoni ja pooleks lõigatud ploom. Keera tükid praelabida abil rulliks ning küpseta pannil.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee