Lõunasöögi retseptid

Neeru-seenesupp 

Toidutare, 11. oktoober 2004, 00:05
Võrratu neeru-seenesupp sirmikutest.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
75 g suured sirmikud või kännumamplid
0.5 tk Sibul
0.5 sl õli
2.5 dl lihapuljong
50 g porgandikuubikud
50 g neerud
25 g küüslaugumaitseline võidejuust
0.5 dl rõõsk koor
0.5 sl nisujahu
0.625 tl Valge pipar
0.125 tl Majoraan
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
PEALE HAKITUD PETERSELI

Valmistamine
Tükelda seened ja sibul. Pruunista seene-sibulasegu õlis. Lisa lihapuljong ja porgandikuubikud. Keeda 15 minutit. Pruunista samal ajal tükeldatud neer. Lisa supile neerukuubikud ja lusikaga võidejuust. Paksenda suppi koore-nisujahuseguga ning maitsesta. Riputa valmis supile peale hakitud peterselli. Tummisema supi saamiseks võib lisada riisi (samaaegselt porgandikuubikutega).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee