Lõunasöögi retseptid

Kartuli-juurviljavorm 

Toidutare, 10. oktoober 2004, 23:50
Kartuli-juurviljavorm juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g kartul
25 g Porgand
0.5 tk Sibul
Juurseller
0.5 dl rõõsk koor
0.25 dl piim
0.5 dl riivjuust
0.25 tl Basiilik (kuivatatud)
0.125 tl Ürdisool
0.125 tl sool
0.25 ml Valge pipar
VORMI ÕLI VÕI MARGARIINI

Valmistamine
Koori ja riivi juurviljad hästi jämeda riiviga või lõika õhukesteks tükkideks. Sega kõik ained suures kausis. Vala segu suurde määritud ahjuvormi. Küpseta kartuli-juurviljavormi 225°C juures ahju keskosas umbes 45 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee