Lõunasöögi retseptid

Kapsavorm 

Toidutare, 10. oktoober 2004, 22:50
Kapsavorm kruupide ja hakklihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.1875 dl odrakruubid või riis
0.75 dl vesi
0.5 tk Sibul
125 g Valge peakapsas
0.25 tl sool
62.5 g hakkliha
0.25 ml Valge pipar
0.125 tl Majoraan
0.125 tl Basiilik (kuivatatud)
0.5 sl tomatipüree
0.75 dl lihapuljong
0.25 tk kanamuna
VORMI MÄÄRIMISEKS VÕID

Valmistamine
Pane kruubid üsna suurde potti keevasse vette, vähenda kuumust ja jäta kruubid kaane alla hauduma. Koori ja haki sibul ning lõika kapsas ribadeks. Pane need ained odrakruupide peale keema. Keeda tasasel tulel, kuni vesi on imendunud kruupidesse. Võta pott tulelt. Lisa potti hakkliha väikeste tükkidena, maitseained, lihapuljong ja muna. Sega hästi ning pane segu määritud ahjuvormi. Küpseta kapsavormi 220°C juures ahju allosas tubli tund aega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee