Lõunasöögi retseptid

Kapsa-hakkliha ühepajatoit 

Toidutare, 10. oktoober 2004, 22:17
Kapsa-hakkliha ühepajatoit riisi ja porgandiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g Valge peakapsas
0.5 tk Sibul
0.25 tk Porgand
1.5 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.1875 dl sõmer riis
75 g hakkliha
0.5 sl sojakaste
0.5 sl tomatipüree
0.25 ml valge pipar
0.125 tl Majoraan
0.125 tl Aed-harakputk

Valmistamine
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, kooritud sibul rõngasteks ja kaabitud porgand viiludeks. Aja vesi suures potis keema, lisa lihapuljong, riis ning aedviljad. Lase ühepajatoidul kaane all keeda. Pruunista hakkliha pannil omas rasvas ja lisa aedviljadele. Keeda tasasel tulel 20 minutit. Sega vahepeal ning lisa ühtlasi ka maitseained. Varajane sügisene kapsas ei vaja nii palju vett, kui talvekapsas. Vee hulka on kõige parem keetmise ajal silmas pidada ja seda vajaduse korral lisada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee