Lõunasöögi retseptid

Kapsa-peekoniühepajatoit 

Toidutare, 13. september 2008, 10:47
Kapsa-peekoniühepajatoit riisi, porgandi ja sibulaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 dl sõmer riis
1 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
150 g Valge peakapsas
0.5 tk Porgand
43.75 g peekon
0.5 tk Sibul
0.125 tl pune või majoraan
0.25 ml Valge pipar

Valmistamine
Aja vesi üsna suures potis keema, lisa riis ja lihapuljongikuubik. Lõika kapsas ribadeks. Kaabi porgandid ning lõika õhukesteks viiludeks. Pane aedviljad riisi peale keema. Lõika peekon tükkideks ja kooritud sibul rõngasteks. Pruunista need kergelt ja pane potti teiste ainete juurde. Maitsesta roog ja lisa vajaduse korral soola. Hauta pehmeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee