Lõunasöögi retseptid

Peedi-hakklihasupp 

Toidutare, 10. oktoober 2004, 21:38
Peedi-hakklihasupp maitseürtidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2.5 dl vesi
0.5 tk lihapuljongikuubik
0.75 tk Peet
0.25 tk Porgand
Juurseller
0.25 tk Sibul
Valge peakapsas
62.5 g hakkliha
0.25 ml Tüümian
0.25 ml Majoraan
0.25 ml Basiilik (kuivatatud)
hakitud petersell
sool
sidrunimahl
PEALE HAKITUD PETERSELLI
LISAKS HAPUKOOR

Valmistamine
Koori juurviljad ja sibul. Lõika need kõik tükkideks või riivi jämeda riiviga. Aja potis keema vesi. Lisa sinna lihapuljongikuubikud ja tükeldatud aedvili. Keeda suppi tasasel tulel umbes 30 minutit. Pane juurde hakkliha väikeste tükkidena. Maitsesta supp maitseürtidega ja lisa vajaduse korral soola ning sidrunimahla. Puista peale hakitud peterselli ja paku supi juurde hapukoort.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee