Lõunasöögi retseptid

Vorsti-juustusalat õlikastmega 

Toidutare, 3. oktoober 2004, 00:19
Vorsti-juustusalat õli-äädikakastmes serveerituna salatilehtedel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
50 g vorst
50 g Emmentali juust
0.5 tk soolakurk
0.25 kimpu Murulauk
1 sl *veiniäädikas
0.125 tl sinep
sool
Must pipar
1 sl päevalilleõli
lehtsalati lehed

Valmistamine
Lõika vorst, juust ja soolakurk ribadeks. Pese ja haki murulauk. Sega kausis kõik ained. Valmista salatikaste äädikast, sinepist, soolast ja värskelt jahvatatud mustast piprast ning õlist. Sega kaste salatisse. Pese ja kuivata salatilehed. Serveeri vorsti-juustusalatit salatilehtedel.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee