Veiselihasalat õuna ja marineeritud kurgiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
100 g keedetud loomaliha
0.25 tk suur õun
0.5 tk marineeritud kurk
0.25 tk Punane sibul
0.5 sl Kappar
0.25 küünt Küüslauk
0.75 sl veiniäädikas
0.5 tl sinep
sool
Must pipar
0.0625 tl suhkur
Worchesteri kaste
1 sl toiduõli
1 pott Kress-salat
Valmistamine
Lõika liha ribadeks. Pese ja viiluta õun. Koori ja viiluta sibul. Lõika kurgid viiludeks. Nõruta kapparid. Koori ja pressi küüslauguküüs, sega kokku äädika, sinepi, soola, värskelt jahvatatud musta pipra, suhkru ja tilga Worchesteri kastmega. Lisa õli ning sega kokku kõik koostisained. Lase salatil paar tundi tõmmata. Kaunista kress-salatiga.
Kommentaarid (0)