Kiudainerikkad toidud

Veiselihasalat õuna ja marineeritud kurgiga 

Toidutare, 3. oktoober 2004, 00:08
Loomalihasalat õuna, marineeritud kurgi, punase sibula ja kapparitega vürtsikas kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g keedetud loomaliha
0.25 tk suur õun
0.5 tk marineeritud kurk
0.25 tk Punane sibul
0.5 sl Kappar
0.25 küünt Küüslauk
0.75 sl veiniäädikas
0.5 tl sinep
sool
Must pipar
0.0625 tl suhkur
Worchesteri kaste
1 sl toiduõli
1 pott Kress-salat

Valmistamine
Lõika liha ribadeks. Pese ja viiluta õun. Koori ja viiluta sibul. Lõika kurgid viiludeks. Nõruta kapparid. Koori ja pressi küüslauguküüs, sega kokku äädika, sinepi, soola, värskelt jahvatatud musta pipra, suhkru ja tilga Worchesteri kastmega. Lisa õli ning sega kokku kõik koostisained. Lase salatil paar tundi tõmmata. Kaunista kress-salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee