Linnuliha retseptid

Kanasalat avokaado, tomati ja oliividega 

Toidutare, 2. oktoober 2004, 23:21
Suitsu- või keedetud kana salat avokaado, tomati ja mustade oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk suitsutatud või keedetud kanarind
0.25 tk küps avokaado
0.25 tk lihatomat
2.5 tk mustad oliivid
0.25 kimp siledaleheline petersell
5 g *sinihallitusjuust
sool
Must pipar
0.25 sl Äädikas
1 sl oliivõli
7.5 g *kaunistuseks india pähklid

Valmistamine
Puhasta kanarind kontidest ja nahast ning lõika liha kuubikuteks. Poolita avokaado, võta välja kivi, koori ja tükelda viljaliha. Pese ning lõika kuubikuteks tomat. Eemalda oliividest kivid ja lõika pikiviilud. Pese, kuivata ja haki petersellilehed. Sega kõik ained ettevaatlikult kokku. Purusta juust kahvliga, sega kokku soola, pipra, äädika ja õliga ning piserda salatile. Kaunista salat pähklitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee