Linnuliha retseptid
2. oktoober 2004, 23:21

Kanasalat avokaado, tomati ja oliividega

Suitsu- või keedetud kana salat avokaado, tomati ja mustade oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk suitsutatud või keedetud kanarind
0.25 tk küps avokaado
0.25 tk lihatomat
2.5 tk mustad oliivid
0.25 kimp siledaleheline petersell
5 g *sinihallitusjuust
sool
Must pipar
0.25 sl Äädikas
1 sl oliivõli
7.5 g *kaunistuseks india pähklid

Valmistamine
Puhasta kanarind kontidest ja nahast ning lõika liha kuubikuteks. Poolita avokaado, võta välja kivi, koori ja tükelda viljaliha. Pese ning lõika kuubikuteks tomat. Eemalda oliividest kivid ja lõika pikiviilud. Pese, kuivata ja haki petersellilehed. Sega kõik ained ettevaatlikult kokku. Purusta juust kahvliga, sega kokku soola, pipra, äädika ja õliga ning piserda salatile. Kaunista salat pähklitega.