Linnuliha retseptid

Roheline salat pardifileega 

Toidutare, 2. oktoober 2004, 22:11
Praetud pardirind punasiguri ja põldkännakusalatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g pardirind
KASTE
2 sl palsamäädikas
4 sl ohakaõli
1 tk šalottsibul
sool, must pipar
SALAT
1 tk väike punasigur
100 g põldkännak ehk lambsalat

Valmistamine
Eemalda pardirinnalt nahk, lõika see õhukesteks ribadeks ja prae pannil ilma rasvata madalal kuni keskmisel kuumusel, kuni rasv on eraldunud. Pane naharibad köögipaberile nõrguma ja jäta sooja. Prae pardirasvas pardirinda mõlemalt poolt umbes 6 minutit ning keera fooliumisse sooja. Koori ja haki šalottsibul, sega äädika, õli ning maitseainetega. Pese ja kuivata põldkännak ning punasigur. Lõika punasigur ribadeks. Sega kaste salatiainetega ja jaota taldrikutele. Viiluta õhukeselt pardirind, jaota taldrikutele ning riputa peale pardinaha kõrned.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee