Lõunasöögi retseptid

Avokaado-spinatisalat peekoniga 

Toidutare, 2. oktoober 2004, 19:51
Avokaado-spinatisalat šampinjonide ja praetud peekoniga õli-äädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
12.5 g peekon
0.125 sl sidrunimahl
0.25 tl Äädikas
suhkur
1.25 sl oliivõli
sool
värskelt jahvatatud must pipar
75 g Spinat
0.25 tk küps avokaado
25 g Šampinjonid

Valmistamine
Lõika peekon väikesteks kuubikuteks ja prae pannil nõrgal kuumusel krõbedaks. Sega sidrunimahl, äädikas ja suhkur. Klopi sisse õli, sool ja värskelt jahvatatud must pipar. Pese ja kuivata hoolikalt sipnat. Poolita avokaado, eemalda kivi ning lõika viljaliha ristiviiludeks. Puhasta, pese ja nõruta šampinjonid, lõika õhukesteks seibideks. Et šampinjonide lõikepind jääks valge, piserda neid peale lõikamist sidrunimahlaga. Sega avokado-, šampinjoni- ja spinatitükid ettevaatlikult salatikastmesse. Puista peale peekonitükid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee