Lõunasöögi retseptid

Tavariisikarullid 

Toidutare, 29. september 2004, 01:10
Tavariisika-sulatatud juustu-porrutäidisega ahjus küpsetatud hakkliharullid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g hakkliha
0.25 dl hakitud porru
0.5 tk kanamuna
0.125 dl Riivsai
0.25 dl tükeldatud soolatud tavariisikad
0.125 tl Valge pipar
0.25 tl Rosmariin
0.5 dl vesi
50 g *sulatatud juust
0.25 dl peenestatud soolatud tavariisikad
0.125 dl hakitud porru

Valmistamine
Tõsta hakkliha kaussi, sega juurde teised taignaained (porru, muna, riivsai, soolatud tavariisikad, valge pipar, rosmariin, vesi). Lase taignal hetke ühtlustuda. Valmista täidis. Haki sulatatud juust kahvliga. Sega loputatud, nõrutatud ja tükeldatud riisikad ning hakitud porru juustuga. Sega täidis ühtlaseks. Rulli hakklihataigen niisutatud töölauale umbes 0,5 cm paksuseks plaadiks. Lõika plaat umbes 7 x 7 cm ruutudeks. Määri ruutude keskele täidist, rulli kokku ja kinnita ühenduskohad hoolega. Lao rullid õlitatud ahjuplaadile ja küpseta 225°C juures ahjus umbes 25 minutit. Serveeri tavariisikarulle koos keedetud kartulite, juurviljade ja salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee