Linnuliha retseptid

Šampinjoni-broileriroog 

Toidutare, 29. september 2004, 00:38
Šampinjoni-broilerirooga sobib serveerida keedetud riisi ja keedetud roheliste aedubade või spargliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.25 tk Broiler
50 g šampinjonid või puravikud
0.5 dl punane vein
sool
Must pipar
0.5 küünt Küüslauk
0.5 dl vahukoor
taimeõli

Valmistamine
Toores broiler lõigata tükkideks. Tükid praadida pannil taimeõlis ja tõsta seejärel kastrulisse. Lisada kuivad puhastatud šampinjonid või ettevalmistatud puravikud, punane vein ning maitseained. Küüslauguküüned purustada otse kastrulisse. Lasta tasasel tulel kaane all haududa umbes 35 minutit. Haudumise lõppstaadiumis lisada koor. Serveerida keedetud riisi ja keedetud roheliste ubade või spargliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee