Lõunasöögi retseptid

Põrsafilee seentega 

Toidutare, 29. september 2004, 00:29
Praetud põrsafilee šampinjonide ja singiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g põrsafilee
75 g Šampinjonid
0.5 tk šalottsibul
0.5 sl taimeõli
0.5 sl või
25 g singiribad
0.25 dl kuiv valge vein või vermut
sool
Must pipar
0.75 sl peeneks hakitud petersell

Valmistamine
Põrsa seljafilee lõigata umbes 1,5 cm paksusteks tükikesteks ning vormida käte vahel. Tükikesed praadida kiiresti mõlemalt poolt. Maitsestada soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Asetada liha kõrvale sooja. Peeneks hakitud šalotid praadida kuldkollaseks. Lisada pannile õhukesteks ribadeks lõigatud sink ning segada minut aega. Lisada viiludeks lõigatud seened. Segada kõiki komponente seni, kuni seentest on liigne vedelik aurustunud. Maitsestada soola ja pipraga, lisada valge vein ning lasta veidi aega kaane all haududa. Pannil olev seenesegu kallata põrsaliha tükikestele ja puistata üle peterselliga. Serveerida kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee