Linnuliha retseptid

Hautatud kana šampinjonidega 

Toidutare, 29. september 2004, 00:15
Väikestes vormides serveeritav kana-šampinjonihautis juustuga. Roa võib valmis teha juba eelneval päeval ja enne serveerimist lasta ahjus 10 minutit haududa, kuni juust on sulanud ning hautis läbi kuumenenud.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.25 dl keedetud kanalihatükid
50 g Šampinjonid
0.25 tk Sibul
0.25 sl taimeõli
sool
Must pipar
0.5 dl hapukoor
0.25 kimp petersell
riivjuust

Valmistamine
Tükeldatud šampinjonid praadida, maitsestada soola ja musta pipraga. Peeneks hakitud sibul praadida kuldkollaseks, maitsestada soola ja musta pipraga. Lisada hapukoor, kanalihatükid ning hakitud petersell. Lasta mõni minut tasasel tulel kaane all haududa. Hautis jagada tulekindlatesse vormidesse, raputada peale riivjuustu. Niiviisi võib roa suurepäraselt valmistada ette juba päev enne serveerimist. Enne serveerimist lasta roal umbes 10 minutit ahjus haududa, kuni juust on sulanud ning roog läbi kuumenenud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee