Hautatud kana šampinjonidega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1.25 dl keedetud kanalihatükid
50 g Šampinjonid
0.25 tk Sibul
0.25 sl taimeõli
sool
Must pipar
0.5 dl hapukoor
0.25 kimp petersell
riivjuust
Valmistamine
Tükeldatud šampinjonid praadida, maitsestada soola ja musta pipraga. Peeneks hakitud sibul praadida kuldkollaseks, maitsestada soola ja musta pipraga. Lisada hapukoor, kanalihatükid ning hakitud petersell. Lasta mõni minut tasasel tulel kaane all haududa. Hautis jagada tulekindlatesse vormidesse, raputada peale riivjuustu. Niiviisi võib roa suurepäraselt valmistada ette juba päev enne serveerimist. Enne serveerimist lasta roal umbes 10 minutit ahjus haududa, kuni juust on sulanud ning roog läbi kuumenenud.
Kommentaarid (0)