Linnuliha retseptid

Lehter-kukeseenehautis kanaga 

Toidutare, 29. september 2004, 00:00
Lehter-kukeseenehautis kana ja riisiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.75 dl riis
0.25 tk keedetud kana või küpsetatud broiler
1.25 dl keedetud lehter-kukeseened
0.5 dl hapukoor
0.25 dl kanapuljong
sool
Must pipar
0.125 tk sidruni mahl
0.75 sl hakitud petersell

Valmistamine
Keedetud lehter-kukeseened panna väiksemasse kaanega ahjupotti. Segada hapukoor, kanapuljong, maitseained ning sidrunimahl ja lisada segu seentele. Potil lasta olla ahjus 200°C juures tund aega. Riis keeta. Kanaliha eraldada kontidest ja lõigata ilusateks tükkideks. Kanatükid panna võitatud ahjuvormi ühele poolele, riis teisele poolele. Lehter-kukeseenehautis kallata kanatükkidele. Pott katta fooliumiga ning hoida ahjus 15-20 minutit 225°C juures just enne serveerimist. Garneerida peterselliga. Juurde võib pakkuda rohelist salatit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee