Lõunasöögi retseptid

Šampinjonirisoto 

Toidutare, 23. märts 2011, 11:52
Šampinjonirisotto paprika või tomatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 dl riis
1.5 dl vesi
0.25 tk šalottsibul
50 g Šampinjonid
0.75 sl taimeõli
0.25 tk puljongikuubik
0.5 tk Tomat
0.25 tk või suur punane paprika
sool
Must pipar
hakitud värske petersell

Valmistamine
Šalott hakkida ning praadida paksu põhjaga potis vähese taimeõliga kuldkollaseks. Lisada kuivad šampinjoniviilud ning segada veidi aega. Lisada taimeõli ja kuiv keetmata riis. Segada, lisada vedelik ning puljonikuubik. Lisada pisikesteks tükkideks lõigatud tomat või paprika ja maitsestada. Enam mitte segada, lasta roal tasasel tulel haududa. Enne serveerimist puistata risoto peale rohkesti peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee