Itaalia köök

Pähkli-seenekaste 

Toidutare, 20. september 2004, 22:29
Pähkli-seenekaste lintnuudlitega. Kaunis seeneroog itaalia köögi austajatele. Pidulikumal puhul võib kastmele lisada ka paar lusikatäit créme fraiche´i.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl puhastatud segaseened
0.25 sl või
0.125 sl nisujahu
0.125 tk lihapuljongikuubik
0.75 dl rõõsk koor või piim
0.25 tl sool
8.75 g pähklid (kreeka)
62.5 g *lintnuudlid
vesi
sool

Valmistamine
Pane puhastatud seened koos võiga pannile ja kuumuta kergelt. Riputa seentele jahu ning pruunista. Kalla puljongikuubikuga segatud piim või koor pannile, sega hoolikalt ja keeda umbes 5 minutit nõrgal tulel ilma kaaneta. Puista valmis kastme hulka pähklid, kuid jäta mõned ka kaunistuseks. Keeda lintnuudlid rohkes vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Kurna nuudlid, tõsta madalale vaagnale ja vala üle seenekastmega, kaunista pähklitega. Kastmele võib lisada ka paar lusikatäit créme fraiche´i valmistamise ajal.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee