Kiudainerikkad toidud

Väikesed sibulavormid rõõsas koores 

Toidutare, 20. september 2004, 21:26
Väikesed sibulavormid leiva ja juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g sibulad koos vartega
0.5 sl või
sool
valge pipar
Tüümian
0.5 dl koor
1 viil röstileib
37.5 g riivjuust
0.5 sl või vormi peale

Valmistamine
Koori ja viiluta sibulad. Lõika sibulavarred umbes 0.5 cm tükkideks. Eralda sibularõngad üksteisest ja prae pannil või sees, kuni nad muutuvad läbipaistvaks. Pane ka varretükid hetkeks rõngaste hulka pehmenema. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Jaga sibularõngad väikestesse vormidesse ja kalla neile koor. Koori ja tükelda leivaviilud. Tõsta leivatükikesed vormidesse sibula sekka. Riputa vormidesse riivjuustu ja lisa paar võitükikest. Aseta vormid 20-30 minutiks 200°C kuumusesse ahju.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee