Linnuliha retseptid

Gurmaani salat 

paprika, 19. september 2004, 12:51
Serveerida salatilehtedega vooderdatud liual. Sobib nii argi- kui pidupäevaks.

200 g konservðampinjone või praetud värskeid seeni200 g grillkana100 g rohelist hernest (konservherneid või külmutatud ja veidi keedetud rohelisi herneid)50 g majoneesi2 sl hapukoort1 sl sidrunimahla1 sl brändit1 sl ketðupit1/2 sl purustatud või soolaga hõõrutud küüslauku3 sl hakitud tillisalatilehtipipartsoola Valmistusõpetus:1. Hakitud seened ja kana segada hernestega.2. Koorest, ketðupist, majoneesist, sidrunimahlast ja brändist segada kaste. Lisada küüslauk, pipar, sool, till.3. Kõik kergelt läbi segada, panna mõneks ajaks külmkappi .

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee