Linnuliha retseptid

Hõrk broileripada 

paprika, 19. september 2004, 12:58
Serveeri riisi või keedetud kartulitega. Lisandiks võib pakkuda hautatud lillkapsast või aedoakaunu. Mõnus lõuna- või õhtusöök tuulistel sügispäevadel.

4 suurt broilerikoiba2 sl õli2 küüslauguküünt2 porgandit1 paprika2 dl vett1/2 kanapuljongikuubikut2 dl hapukoort3 sl tomatipüreed1 hapukurk1 sl kappareid Valmistusõpetus:1. Pruunista koivad pannil õlis. Pane potti.2. Haki küüslauk, lõika porgandid üsna suurteks tükkideks ja paprika ribadeks. Lisa potti aedviljad, vesi ning puljongikuubik. Kuumuta segades, kuni vesi hakkab keema. Hauta 15 minutit.3. Lisa hapukoor, tomatipüree ning lase 30 min tasakesi keeda. Puista valmis roale hapukurgikuubikuid ja kapparit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee