Lõunasöögi retseptid

Kalarassolnik 

Sonera, 23. märts 2011, 12:18
Maitsev kalasupp

* 500 g kala* 2 l vett* 2 pipratera* 2 vürtsitera* 4 spl kruupe* 4 kartulit* 2 hapukurki* 1 porgand* ½ petersellijuurt* 1 sibul* 2 sl rasva* 4 sl hapukoort Valmistusõpetus: Kala töötlemisjääkidest keedetakse koos vürtsidega puljong. (Olen teinud supi ikka väikesest haugist) Puljong kurnatakse ja pannakse uuesti keema. Lisatakse kruubid, mis keedetakse peaaegu pehmeks, siis kartuli- ja kurgilõigud (kuubikud) ning rasvas kuumutatud porgandi-,peterselli- ja sibularibad. Kõige lõpuks kalafileetükid ja keedetakse supp valmis. Antakse lauale hapukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee