Kalatoitude retseptid

Lihtsad tomatiräimed 

Sonera, 18. september 2004, 12:42
Ahjus küpsetatud räimed

1 kg räimefileedleem: 2-3 dl ketshupit 1/2 dl suhkrut 1 tl soola 2-3 spl veiniäädikat (sobib ka tavaline)2 loorberilehte 1 kaneelikang 6-8 tera nelkkiValmistusõpetus: Lao räimefileed üksteise kõrvale, pooleks pandult (nagu oleks terve kala) ahjuvormi (2u.3x26cm). Sega kõik leeme ained ja kalla ühtlaselt kaladele. Tükelda kaneelikang 2-3 tükiks, pane kaladele ja pane ka nelk ja loorberi lehed kuhugi sinna vormi :) Küpseta räimi 150° C umbes 1 tund või niikaua kuni vedelikku on kadunud pool kogusest. Eemalda kaneelitükid ja paku räimi jahtunult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee