Itaalia köök

Itaalia tuunikalasalat 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:36
Itaaliapärane tuunikalasalat salaami vorsti, shampinjonide ja aedviljadega õli-veinikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk salatipea
0.5 sl mustad oliivid
salaami vorst või suitsuvorst
Tuunikala
0.25 dl riivitud juust
0.25 tk tomat sektoritena
veidi kurki viiludena või riivitult
0.5 sl riivitud porgand
25 g Šampinjonid
0.5 sl konserveeritud punase paprika viilud
1 sl *oliivõli
0.25 sl punane veiniäädikas
0.25 tl sinep
sool
valge pipar
0.25 tl Estragon (kuivatatud)

Valmistamine
Salat pesta, kuivatada ja rebida väiksemateks tükkideks. Segada kõik toiduained omavahel. Valmistada kaste ning valada salati peale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee