Lõunasöögi retseptid

Lintnuudlid juurviljade ja šampinjonidega 

Toidutare, 17. september 2004, 00:59
Nuudlid šampinjonide, spargelkapsa, selleri, porru, juustu ja tomatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g lintnuudlid
50 g Šampinjonid
0.5 tk Spargelkapsas
0.5 tk Varsseller
0.125 tk Porrulauk
0.25 küünt Küüslauk
sool
valge pipar
0.5 sl praadimiseks õli
0.375 dl rõõsk koor
0.75 sl riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
0.5 tk Tomat

Valmistamine
Nuudlid keeta rohkes soolaga maitsestatud vees. Spargelkapsa tükid panna 1-2 minutiks keema ja nõrutada siis sõelal. Šampinjonid lõigata viiludeks, selleri- ja porrulauguvarred hakkida peeneks. Pannil kuumutada õli, panna sinna seller ja porru ning purukspigistatud küüslauguküüs. Lisada juurde šampinjonid, maitsestada soola ja pipraga. Kui šampinjonid on küpsed , lisada spargelkapsas ja segada pannil nii kaua, kuni kapsas on soe. Keedetud ja nõrutatud nuudlite hulka segada riivitud juust ja koor. Soojendada nuudleid uuesti. Kaussi pandud nuudlitele valada pannilt juurviljad ja seened. Kaunistada tomatisektoritega. Eraldi nõus võib serveerida juurde riivitud parmesani juustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee