Linnuliha retseptid

Kana-paprikavorm 

Toidutare, 17. september 2004, 00:34
Ahjus küpsetatud kana-paprikavorm kartuli ja sibulaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.25 tk broiler
1.5 tk suur kartul
0.25 tk suur sibul
0.5 tk roheline paprikakaun
sool
valge pipar
Paprika (jahvatatud)
õli

Valmistamine
Toored kooritud kartulid lõigata viiludeks ja panna sügavasse õliga määritud ahjuvormi. Kartulite peale laduda sibularõngad ja sektoriteks lõigatud paprika. Maitsestada soola ning valge pipraga. Broiler lõigata sobiva suurusega tükkideks ja panna vormiroa pealmiseks kihiks. Kanaliha maitsestada soola, valge pipra ja paprikapulbriga. Lasta toidul küpseda ahjus umbes tund aega, alguses 250°C juures, siis 225°C juures. Broilerirasv teeb kartulid eriti maitsvaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee