Lõunasöögi retseptid

Neeru-šampinjoniroog 

Toidutare, 15. september 2004, 15:12
Neeru-šampinjonivormiroog šerriga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g vasikaneerud
50 g Šampinjonid
0.5 tk suur sibul
sool
Must pipar
0.5 sl šerri
0.25 kimpu Petersell

Valmistamine
Neerudelt eemaldada rasv ning leotada neid veidi aega külmas vees. Seejärel neerud kuivatada ning lõigata viiludeks. Kasta viilud taimeõlisse ning asetada ahjuplaadile. Küpsetada neid veidi aega mõlemalt poolt. Neeruviile võib küpsetada ka grillrestil. Šampinjonid praadida tervetena väheses taimeõlis. Sibulad lõigata rõngasteks ning praadida kuldkollaseks. Kõik komponendid panna ahjupotti või tulekindlasse vormi. Lisada šerri ning veidi puljongit, kui vedelikku on vähe. Lasta mõni minut haududa. Kallata siis serveerimisvaagnale ning garneerida peterselliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee