Lõunasöögi retseptid

Lintnuudlid kivipuravikega 

Toidutare, 15. september 2004, 13:58
Lintnuudlid kivipuravikukastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 dl kuivatatud kivipuravikud
1.25 dl vesi
0.25 tk Sibul
sool
Must pipar
0.5 dl vahukoor
0.25 kimpu peeneks hakitud petersell
0.5 tk kanamuna
0.25 sl värskelt riivitud juust
75 g lintnuudlid

Valmistamine
Kivipuravikud loputada ning leotada pehmeks. Seente leotusvesi jätta alles. Seened hakkida peeneks. Sibul hakkida väga peeneks ning praadida taimeõlis kuldkollaseks. Lisada seened ning praadida need pehmeks. Maitsestada. Lisada veidi seente leotusvett ja umbes 1 dl koort. Lasta kaane all haududa. Lintnuudlid keeta vastavalt pakil antud juhendile. Keeduvette lisada ülejäänud seeneleotusvesi. Munad kloppida eelsoojendatud kausis lahti, lisada koor ja juust. Kallata hästi nõrutatud lintnuudlid kuumalt kaussi. Puravikukaste kallata nuudlitele ning segada korralikult läbi. Peale puistata rohkesti peeneks hakitud peterselli. Serveerida kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee