Lõunasöögi retseptid

Makaronid spinati ja šampinjonidega 

Toidutare, 15. september 2004, 11:03
Makaronid spinati ja praetud šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
175 g külmutatud või värske spinat
0.25 dl vahukoor
1 sl või
Muskaatõis
100 g Šampinjonid
värskelt jahvatatud must pipar
87.5 g tigumakaronid

Valmistamine
Külmutatud spinati kasutamise korral panna spinat soolaga maitsestatud keevasse vette, lasta hetk keeda ning nõrutada siis kuivaks. Värske spinati puhul tuleb see loputada ning kastrulisse panna. Spinatil lasta omas mahlas pehmeks minna, kogu aeg hoolega segades. Kuumale spinatile lisada koor, või ja maitseained. Soovi korral hakkida spinat peeneks või jahvatada. Tükeldatud šampinjonid praadida pehmeks, maitsestada soola ning musta pipraga. Tigumakaronid keeta ning kurnata. Mõni supilusikatäis makaronide keeduvett valada kastrulisse, lisada osa spinatist ning makaronid. Roog panna kuumendatud nõusse, ülejäänud spinat kallata makaronidele. Kõige peale kallata praetud seened. Serveerida äsja riivitud juustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee