Lõunasöögi retseptid

Põrsaviilud puravike ja spinatiga 

Toidutare, 15. september 2004, 10:40
Praetud põrsaviilud puravike, kukeseente ja spinatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl tervena keedetud puravikud ja kukeseened
0.25 tk Sibul
125 g õhukesteks viiludeks lõigatud põrsaliha
100 g Spinat
sool
Must pipar
sojakaste
0.25 dl valge vein
taimeõli

Valmistamine
Sibulad lõigata õhukesteks poolrõngasteks ning praadida vähese taimeõliga pehmeks. Lisada keedetud puravikud ja kukeseened, praadida. Maitsestada soola ja musta pipraga. Suur praepann ajada võimalikult tuliseks, põrsaliha praadida, seda kiiresti mõnes supilusikatäies taimeõlis pöörates. Maitsestada ettevaatlikult soola ja musta pipraga. Lisada veidi sojakastet ning pöörata liha ringi. Lisada pannile praetud seened ning omas mahlas hautatud spinat. Spinatilehed jätta terveks. Roale kallata peale valge vein ning segada umbes 30 sekundi vältel. Seejärel kallata roog ümmargusele eelsoojendatud liulae ning serveerida kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee