Kiudainerikkad toidud

Marineeritud šampinjonid 

Toidutare, 15. september 2004, 10:10
Hoidis. Marineeritud šampinjonid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Šampinjonid
2 dl valge vein
1 dl Äädikas
1 dl taimeõli
1 leht Loorber
10 tera Must pipar
0.5 tl sool

Valmistamine
Valmistada marinaad ja kuumutada seda keemiseni. Panna keema kuivalt puhastatud šampinjonid. Šampinjone on otstarbekas puhastada pehme paberiga pühkides. Kui šampinjonid keema hakkavad, riisuda pinnale kerkinud vaht. Keeta mõni minut. Keedetud šampinjonid panna koos marinaadiga puhtasse kaanetatavasse purki. Enne serveerimist peavad seened nädal aega seisma. Selles marinaadis säilivad seened aastaringselt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee