Kiudainerikkad toidud

Marineeritud haavariisikad 

Toidutare, 15. september 2004, 09:56
Marineeritud haavariisikad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l väikesed haavariisikad
3 dl *vesi
1 dl Äädikas
2 sl suhkur
1 tk nelgikoor
1 tk Kaneelikoor
Vürts
sool

Valmistamine
Ilusad puhastatud haavariisika kübarad keeta. Keetmisel riisuda vaht, pärast seened kurnata. Valmistada marinaad. Maitseainetel lasta hetk imenduda, viimasena lisada äädikas. Seened panna puhtasse kaanetatavasse klaaspurki, valada peale kuum marinaad ning purk kaanetada. Marineeritud haavariisikad maitsevad hästi näiteks kodus valmistatud pasteediga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee