Küpsetised

Karamellikattega punasesõstrapirukas 

liki, 10. juuni 2008, 08:29
Pirukas on kõige maitsvam jahtunult.

Taigen: 2 muna 2 dl suhkrut 2 dl sulatatud võid 4 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit1 liiter punaseid sõstraidKate:2 muna1 dl fariinisuhkrut300 g hapukoort Valmistusõpetus: Taigna jaoks sega muna ja suhkur ning lisa sulatatud või. Sega hulka ka jahu-küpsetuspulbrisegu ja vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kata taigen marjadega. Katte jaoks vahusta hapukoor, munad ja fariinisuhkur. Valmis segu vala marjadele. Küpseta 200º C juures ahjus 25-30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee