Skandinaavia köök

Taani jõulukapsad 

deidre, 19. september 2004, 13:00
punane peakapsas punasesõstrazheleega.

5 g võid4 sl punasesõstrazheleed2 tl palsamäädikat0,25 tl jahvatatud vürtspipart1 tl meresoola500 g peenelt riivitud punast kapsast Valmistusõpetus: Kuumuta või, punasesõstramoos, vürts ja sool suures potis keemiseni. Lisa kapsas ja hauta mõõdukal tulel kaane all umbes 15 minutit. Eemalda potilt kaas, tõsta kuumust ja hauta pidevalt segades umbes 3 minutit, kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta.Variant õuntega: Lisa pärast 15minutilist hautamist 2 punast sibulat õhukeste sektoritena, 3 koorimata õuna kuubikutena ja 0,5 tl meresoola.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee