Vene köök

Vasikamaks ungari moodi 

Toidutare, 13. september 2004, 03:30
Praetud ja hautatud vasikamaks paprika, tomati, sibula ja šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g vasikamaks
75 g mahedad seened
50 g rohelised aedpaprikad
25 g Tomat
50 g rasv
50 g Sibul
Majoraan
Paprika (jahvatatud)
Must pipar
sool

Valmistamine
Pooled sibulad koorida, lõigata viiludeks ja praadida veerandis rasvakoguses. Sibulate hulka segada liistakuteks lõigatud seened ja praadida ägedal tulel kiiresti läbi. Lisada tomativiilud ja aedpaprikaribad, maitsestada soola ja pipraga ning kuumutada pidevalt segades valmis. Teisel pannil sulatada ülejäänud rasv, selles kuumutada ülejäänud viiludeks lõigatud sibul, lisada pikkadeks peenteks ribadeks lõigatud maks, maitsestada soola, paprikapulbri, pipra ja majoraaniga. Praadida pidevalt segades ägedal tulel. Siis lisada tomati ja aedpaprikaga hautatud seened, kuumutada läbi ning vajaduse korral maitsestada soolaga. Aedpaprika ja tomati asemel võib kasutada letšot. Serveerida kartulipudruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee