Linnuliha retseptid

Kalkuniraguu patissonidega 

Toidutare, 13. september 2004, 02:07
Kalkuniraguu patissonide, kurgi, tomati ja šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g kalkuni rinnaliha
150 g Patisson
50 g Kurk
37.5 g šampinjonid või muud mahedad seened
37.5 g Tomat
till
0.25 dl valge vein
0.25 sl rasv
0.75 küünt Küüslauk
sool

Valmistamine
Luud ja nahk eemaldada, liha lõigata kuubikuteks. Patissonid ehk taldrikkõrvitsad pesta, lõigata sõrmepaksusteks viiludeks, need omakorda kangideks ning kangid kuubikuteks. Pestud tomatid ja seened lõigata neljaks. Till hakkida peeneks. Kurgid lõigata pikuti pooleks, lusikaga eemaldada seemned ja lõigata kurgid poole sõrme paksusteks viiludeks. Lihakuubikud praadida rasvas ja tõsta vahukulbiga kõrvale. Praerasvas praadida seened, lisada patissonid, kurgid ja till. Maitsestada soolaga ja kuumutada 4-5 minutit. Valada juurde vein, lisada tambitud küüslauk ja hautada kaane all, kuni vein on aurunud. Siis lisada liha ja tomatid, kuumutada läbi ja anda kohe lauale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee