Lõunasöögi retseptid

Kabatšoki-puravikusupp 

Toidutare, 11. september 2004, 14:55
Kabatšoki-puravikusupp niitnuudlitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 dl kanapuljong
0.5 tk Kabatshokk
0.75 dl tervena keedetud värsked puravikud
0.125 tk hakitud sibul
hakitud värske petersell
sool
must pipar
veidi niitnuudleid
0.5 sl taimeõli

Valmistamine
Taimeõli lasta kastrulis kuumaks, pruunistada selles peeneks hakitud sibul (mitte lasta mustaks minna) ja puravikud, milledest liigne vedelik on juba välja aurutatud. Praadida sibulaid ja seeni veidi aega koos, siis lisada kanapuljong ning maitsestada. Keemaläinud supile lisada riivitud kabatšokid. Keeta 5-10 minutit. Kui tahate suppi teha toitvamaks, lisage veidi aega enne kabatšokkide valmimist niitnuudlid. Niitnuudlid on pehmed mõne minutiga. Enne serveerimist lisada rohkesti peeneks hakitud värsket peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee