Kabatšoki-puravikusupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
5 dl kanapuljong
0.5 tk Kabatshokk
0.75 dl tervena keedetud värsked puravikud
0.125 tk hakitud sibul
hakitud värske petersell
sool
must pipar
veidi niitnuudleid
0.5 sl taimeõli
Valmistamine
Taimeõli lasta kastrulis kuumaks, pruunistada selles peeneks hakitud sibul (mitte lasta mustaks minna) ja puravikud, milledest liigne vedelik on juba välja aurutatud. Praadida sibulaid ja seeni veidi aega koos, siis lisada kanapuljong ning maitsestada. Keemaläinud supile lisada riivitud kabatšokid. Keeta 5-10 minutit. Kui tahate suppi teha toitvamaks, lisage veidi aega enne kabatšokkide valmimist niitnuudlid. Niitnuudlid on pehmed mõne minutiga. Enne serveerimist lisada rohkesti peeneks hakitud värsket peterselli.
Kommentaarid (0)