Lõunasöögi retseptid

Puravikusupp 

Toidutare, 11. september 2004, 14:01
Puravikusupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1.25 dl värsked puravikud
0.25 tk suur sibul
3.75 dl puljong
0.75 tk suur kartul
sool
must pipar
0.5 sl taimeõli
0.5 tl Estragon (kuivatatud)
1 tk loorberileht
1 kimp petersell
0.25 sl kartulijahu
hapukoor

Valmistamine
Puravikud tükeldada, pannil aurutada neist liigne vedelik välja. Seejärel panna seened kõrvale. Tükeldatud sibul praadida väheses õlis kuldkollaseks. Lisada puravikud ning lasta nii seentel kui sibulal pruunistuda. Maitsestada soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Kuubikuteks lõigatud toored kartulid panna keevasse (kana)lihapuljongisse. Lisada praetud puravikud, maitseained ning keeta tasasel tulel. Soovi korral võib supi väheses vees segatud kartulijahuga paksemaks keeta. Pärast kartulijahu lisamist lasta supil veel veidi keeda, peale puistata rohkesti peterselli, serveerimisel lisada hapukoor.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee