Kiudainerikkad toidud

Marineeritud paprikad sibula ja kabatšokiga 

Toidutare, 11. september 2004, 11:32
Marineeritud paprika sibula ja kabatšokiga. 

Koostisosad
3 tk Paprika
3 tk Sibul
väike tükk juursellerit
200 g Kabatshokk
2 dl *vesi
1 dl kange valge veini äädikas
0.5 dl suhkur
1 tl sool
1 ml valge pipar
2 tk küüslauguküüs

Valmistamine
Pese ja poolita paprikad. Eemalda nende seemned ja vars ning lõika viljaliha õhukesteks tükkideks. Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Koori ja riivi jämeda riiviga seller ja pestud kabatšokk. Lase potis keema vesi, äädikas, suhkur, sool ja valge pipar. Lisa aedviljad ning keeda neid umbes 20 minutit. Koori küüslauguküüned, lõika tükkideks ning lisa segule. Pane marineeritud aedvili koos vedelikuga pestud ja kuumutatud klaaspurkidesse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee