Taimetoidu retseptid

Soe tomatikaste 

Toidutare, 11. september 2004, 09:54
Tomatikaste sobib hästi seenekotlettide juurde. Samuti liha- või vorstiroogade juurde.

Koostisosad
75 g tomatipüree
175 g või värsked tomatid
0.25 sl jahu
0.25 tk Porgand
0.25 tk petersellijuur
0.25 tk Sibul
17.5 g või
1.25 dl vesi või lihapuljong
sool

Valmistamine
Hakitud sibul ja maitsejuured kuumutada võis, lisada jahu ja veidi aja pärast tomatipüree või värsked hakitud tomatid. Valada juurde vesi või puljong ja keeta vaiksel tulel 5-10 minutit. Hõõruda läbi sõela, maitsestada soolaga ja lisada tükike võid. Tomatikastmele võib lisada ka pisut eraldi praetud hakitud seeni ja kastet võib maitsestada küüslaugu ning maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee